Preduzeće “Aris-Electronic” d.o.o osnovano je u Doboju sada već davne 1999. godine. Bit našeg postojanja prodaja je bijele i smeđe tehnike,malih kućanskih aparata,klima uređaja . Od samog osnivanja preduzeće razvija distribuciju tehničke robe i usluge servisa, te nastoji kupcima na tržištu Bosne i Hercegovine ponuditi uređaje vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cijenama.

Kroz godine napornog rada na tržištu BiH preduzeće “Aris-Electronic” d.o.o postalo je nezaobilazan učesnik u svim segmentima tržišta i tržišnih atributa. Osnova uspjeha preduzeća jeste prvenstveno fleksibilnost, ali i struktuiranost u planiranju i realizaciji zadanih ciljeva i zadataka. Trud ulažemo u iskonsko razumjevanje potreba naših kupaca kako bi kontinuiranim razvojem na tržište donjeli ponudu proizvoda u skladu s aktualnim trendovima.

Uspjeh mjerimo zadovoljstvom naših kupaca za koje uvijek pružamo najbolju vrijednost za novac. Naš široki asortiman proizvoda, skrojen da zadovolji potrebe različitih profila kupaca, garantira kvalitetu osiguranu dugogodišnjim jamstvima.

Uvoznici smo i distributeri sljedeći brendova, Quadro, Simfer i Eurostar .

Za sve naše proizvode osiguravamo brzu, efikasnu, i kvalitetnu servisnu podršku, distribuciju u sve djelove BiH, te profesionalne popratne usluge našeg tima.