Zamjena uređaja za drugi

PROCEDURA ZAMJENE UREĐAJA

Ukoliko ste nakon prijema uređaja ustanovili da želite da ga zamjenite za uređaj iste ili veće cjenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona 053/203-433 ili nam pošaljite email na adresu arisel.igor@gmail.com. Neophodno je da u tom trenutku imate pored sebe broj računa/otpremnice i da nam saopštite šifru artikla ili model uređaja koji bi Vam odgovarao.

Prilikom povraćaja robe obavezno je robu vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom neoštećenom pakavanju, pri čemu se mora priložiti i originalni fiskalni isječak.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se zamjena i proizvod će biti vraćen kupcu na njegov trošak.

Poručeni artikal nije moguće mijenjati ukoliko je korišćen.

ROK ZAMJENE

Proceduru za zamjenu artikla kupac može da pokrene najkasnije u roku od 15 dana od prijema proizvoda. Nakon toga, rok za zamjenu artikla je 15 dana od trenutka podnošenja zahtjeva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

TROŠKOVI ISPORUKE

Troškove zamjene uređaja i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan uređaj.